Menu Sluiten

Waterbehandeling


Waterbehandeling

Informatie over waterbehandeling.

Het bottelen en verkopen van zuiver water is een beetje een misleidende praktijk die door meerdere bedrijven wordt toegepast, waarbij zij beweren dat het veiliger en schoner is dan leidingwater.

Dit is in feite onjuist en misleidend omdat gebotteld water niet aan dezelfde strenge normen voldoet als leidingwater en gebotteld water kan soms chemicaliën, pesticiden en andere schadelijke verontreinigende stoffen bevatten die niet zijn toegestaan in onze openbare watersystemen en schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid.

Gebotteld water wordt ook niet gereguleerd door dezelfde normen van het Ministerie van Volksgezondheid waaraan al het leidingwater moet worden gehouden, gebotteld water kan overal worden verkocht, zonder enig bewijs dat het goed is behandeld met de juiste apparatuur.

Als u op zoek bent naar de meest effectieve waterzuiveringsmethode, kijk dan niet verder dan de bekroonde Pure Water kraan. Pure Water kranen zijn het enige type waterzuiveringssysteem dat gebruik maakt van een filterpatroon op basis van koolstof met een multiblokgedeelte.

Dit multi-blokgedeelte zorgt ervoor dat alle mogelijke verontreinigingen uit het water kunnen worden gefilterd. Zuiver water is water uit uw woning of bedrijf dat in dezelfde installatie als uw leidingwater wordt behandeld en vervolgens nogmaals wordt behandeld in een erkende geavanceerde waterbehandelingsinstallatie.

In tegenstelling tot traditionele waterzuiveringssystemen garandeert dit type filtratiesysteem dat chloor, vluchtige organische chemicaliën, pesticiden, herbiciden, benzeen, MTBE en 99 procent van alle andere veelvoorkomende verontreinigende stoffen uit het water worden verwijderd.

Grondwater is een belangrijke bron voor het opwerken van proceswater binnen de industrie en voor de productie van drinkwater. Per gebied en regio is de kwaliteit van het grondwater verschillend.

Info over waterbehandeling

Kennisgeving over Waterbehandeling

Waterbehandeling.

De zuiver water technologie werd ontwikkeld en gepatenteerd in Israël door Avi Frister, en de zuiver waterkraan werd voor het eerst gefabriceerd en op de markt gebracht in de V.S.

in 1985. Nu hebben meer dan 35 landen deze technologie gekocht, waaronder de V.S., Australië en Canada.

Het belangrijkste verkoopargument van de zuivere waterkraan is dat hij werkt als een zuiveringsinstallatie, maar de schadelijke micro-organismen eruit filtert en de essentiële mineralen erin laat zitten. Het verwijdert de schadelijke toxines die ziekten veroorzaken en de goede bacteriën in het spijsverteringskanaal kunnen vernietigen.

De enige manier om er volledig zeker van te zijn dat u geen schadelijke gifstoffen binnenkrijgt, is door een goed waterzuiveringssysteem in huis te halen.

In Belgie is de firma Aqua-Claro nv, gelegen in Mechelen, al 30 jaar gespecialiseerd in waterbehandeling. Deze uiterst gespecialiseerde firma zorgt voor zacht, zuiver en gezond water. Zij bieden steeds een oplossing op maat. In hun gamma vindt u waterontharders, putwater- en regenwaterfilters, omgekeerde osmose systemen en waterkoelers.

Zij geven u degelijk advies en kunnen u toestellen aanbieden van hoge kwaliteit.

Meer info over waterbehandeling nu op aquaclaro.be.

Tags

Leveranciers Putwaterfilters | Leveranciers Regenwaterfilters | Leveranciers Waterbehandeling | Partner Gezond Water | Putwaterfilters | Regenwaterfilters | Totaaloplossing Waterbehandeling |